Неврокопчанин бе одобрен от Делио Роси, получи предложение за нов договор с „Левски“

Това гласи най-новата информация от столичния клуб, където вече са готови с конкретна оферта и ще предложат нов договор на Васил Панайотов

Халфът се завърна на „Герена” през лятото, подписвайки едногодишен договор с клуба, което означава, че от Нова година той ще може да преговаря с други отбори. От столичния гранд обаче искат да изпреварят събитията и да бъдат първите с конкретно предложение към него. За него този сезон бе първи с мъжкия тим, след като има изиграни срещи в различни гарнитури на отбора от „Подуяне“.

Стабилните му изяви със „синята” фланелка са убедили Делио Роси да иска да го задържи в Левски. Освен това италианецът имаше възможност да се убеди в трудолюбието на 25-годишния футболист От началото на сезона Панайотов има 17 мача, в които е вкарал 3 гола , има и една асистенция.

Васил Панайотов е роден в Гоце Делчев, където започва пътя си във футбола. След това преминава през школите на незъществуващия вече „Пирин 1922“ и „Левски“. В мъжкия футбол направи име като футболист на Пирин Гоце Делчев, бе част и от Банско, където дебютира при професионалистите и дори бе пред трансфер в Бирмингам, но контузия му попречи да замине за Англия. В кариерата си е играл в Кипър за „Агия Напа“ и в Полша за „Завиша“(Бидгошч) и „Стал“(Миелец).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене