Купон за чудо и приказ разтресе Пирин. ТВ ДАРТС покани колеги и партньори на парти по случай 10- годишен юбилей

Телевизията, собственост на Стоян Реджов празнува цяла нощ, а освен че получи подаръци, направи такива на своите гости. Томбола с десетки награди забавлява дошлите в Клубната къща на луксозния комплекс „Пирин голф”. И ние бяхме там, и ние се веселихме. Но първо малко история. Амбициозният Реджов започва работа като рекламен консултант във вестниците Труд и 24 часа.Там, обаче, му е тясно и се хвърля в дълбоките води на частния бизнес, първо като управител на едно радио и една телевизия, а после и като собственик на единствената за момента регионална телевизия на Благоевград- ДАРТС. Проектът му се оказа доста успешен, защото днес с колегите му, кореспонденти на националните медии, се съобразяват останалите работещи в бранша.

Кореспондентите на БТВ и НОВА си създадоха името на най- работещите в сферата и на хората, които са първи на горещото място. Бяха първи и на купона по повод юбилея. А той си струваше. 250 гости уважиха светското събитие, сред тях депутати, кметове, областният управител, бизнесмени и колеги на телевизионерите. И тъй като поканите бяха за двама, повечето бяха довели половинките си. Кметът на Банско Георги Икономов се появи, както винаги стилен, под ръка с шеметната си съпруга.

Подаръкът му не беше изненада за никого – красива картина с изглед от града. Депутатът Александър Мацурев и половинката му дефилираха като истински модели на известен моден бранд. А кметът на Белица Радослав Ревански представи годеницата си Саня – уникално красива блондинка. След полунощ към компанията им се присъедини и Демир – синът на Ахмед Доган, който остана незабелязан от повечето гости, но ние от „Благоевградска ВЕСТ“ виждаме всичко и забелязахме както него, така и прекрасната му половинка.

Шефовете на воюващите медии седнаха на една маса! Най – вероятно домакините на партито нарочно бяха разпределили местата по този начин. На маса номер “3”, далече от журналистите бяха настанени шефката на вестник „Струма“, шефката на сайта Струма.ком,  Румяна Петкова, директор на Агенция „Социално подпомагане“ София, Инж. Росица Димитрова, управител на ВиК – Благоевград, Боян Кондуров, началник на РС ПБЗНС – Благоевград и Методи Байрактарски – благоевградския шеф на Топ Преса, дясна ръка на медийния магнат Веселин Стаменов…

Димитрова и Байрактарски от „НЕУДОБНИТЕ“

Целия материал четете в печатното издание на „Благоевградска ВЕСТ“

Търсете „Благоевградска ВЕСТ“, безплатният вестник на Благоевград и региона !!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене