Арестуваха англичанин в Сандански с порнографски материали с деца!

Англичанин, настанен в един от хотелите на Сандански, бе задържан от полицията завчера. В хотелската му стая след проверка полицаите открили порнографски материали с деца.

Грозни сцени на сексуално насилие върху непълнолетни, както и снимки на голи деца, съдържал компютърът на чужденеца. При проверката у англичанина е намерен и канабис. Според показанията му, дошъл в Сандански при приятел, друг англичанин, който го извикал, за да му помогне, докато ремонтира апартамента си в курортния град.

Полицията проверява има ли криминална регистрация в Англия арестуваният, заради съмнения, че е издирван от чуждите власти. Това е поредният педофил разкрит на територията на областта в последната седмица.

Припомняме, че само преди дни ГДБОП задържа за педофилски материали и онлайн сексуална експлоатация на деца, 31-годишния Здравко Мушев и 47-годишния Кирил Тешовски от Гоце Делчев. Мъжете са засечени след разследване на служители на специализирания сектор за борба с киберпрестъпността на ГДБОП и колегите им от регионалното звено в Благоевград.

По думите на задържаните обаче, те свалили някакви програми и случайно попаднали детските снимки.

/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене