ИНЦИДЕНТ В БЛАГОЕВГРАД! 12-годишно момиче окървавено с удар с тухла по главата от връстник

12-годишно момиче е нападнато и ударено с тухла по главата умишлено от друго дете. Кървавият инцидент станал вчера малко след 15 часа в Благоевград в кв. „Струмско-център” пред бл. 18. Група деца от квартала се събрали в градинката да си играят, възникнал спор, който бързо прераснал във физическа саморазправа.

На окървавеното момиче, което изпаднало в шок, се притекъл пръв на помощ баща му. Пострадалото дете е прието в спешно отделение на МБАЛ – Благоевград.

„Пациентката е с рана на главата в окосмената част над челото. Ударена е с твърд предмет”, каза дежурният лекар д-р Орцева, оказала първа помощ. Момичето не е губило съзнание, има спомени от случилото се. Раната е хирургически обработена. Освободена е за домашно лечение и е назначена консултация със специалист при необходимост, както и поставяне на ваксина против тетанус.

За инцидента, станал в кв. „Струмско”, са информирани полицаи от Второ РУП – Благоевград. Служителите на реда изясняват обстоятелствата и причините, довели до агресията сред тийнейджърите.

Само преди три дни трима младежи бяха намушкани с нож в центъра на Благоевград и приети за болнично лечение в МБАЛ.

/struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене