Аптекарката Емилия Шопова „под обстрела“ на НАП – на нейния търговски обект касовата бележка е обида!

ФИРМА Я ПРАЩА НА СЪД! ДОСТАВЧИЦИ НА ЛЕКАРСТВА СИ ИСКАТ ПАРИТЕ!

Кирил КИРИЛОВ – ПЕТРОВ

Емилия Шопова, герой на вестник „Градът“ преди време, станала известна с това, че не си е платила ремонта на строителната фирма от град Гоце Делчев – Вега Лукс, веднага след това пък бившият шофьор на такси от града Васко Наков, потвърди нейната непочтеност с думите „ Тя е такава, преди, когато работех като таксиметров шофьор, не ми плати таксито до Огняновските бани отиване и връщане, дори се беше обадила на шефа ми да се оплаче, че съм закъснял с десет минути и за това няма да ми плати…“.

Днес скандално известната дама е под обстрела на институциите. Вестник „Градът“ се добра до информация, че срещу фирмата, с която управлява аптеката си Шопова, има образувана данъчна ревизия, а в основата на тази ревизия са нейни доставчици, които също не са си получили парите по доставена от тях стока за аптеката. Има и сигнали от местни клиенти, че в обекта не се издават касови бележки и това било редовна тенденция.

В целия град се говори, че тази жена има слабост към непочтеността, коментират местните, уверени, че рано или късно тя ще си получи заслуженото. Припомняме първия сигнал за некоректност срещу нея в редакцията на вестник „Градът“!

Преди няколко месеца в офиса на медия та дойде лично представител на местна строителна фирма и бригада Николай Спахиев, който поиска трибуна, за да разкаже за поредната нередност. „Аз заедно с мои колеги строителни работници и майстори бяхме наети от аптекарката Емилия Шопова, която живее и работи на улица „Бяло море“ в града. Поръчката беше да направим ремонт на покрива на къщата и на дома ѝ. Всичко вървеше нормално, създадохме си добри отношения и ремонтът ѝ беше направен в срок. Получихме няколко авансови плащания, но като дойде моментът за окончателното и съществено плащане, Шопова ни каза, че пари няма да ни даде и буквално ни изгони от дома си. Като обяснение за неадекватното ѝ поведе ние ни беше казано, че тя имала приятел и близък, кой то разбира от строителство и като му споделила за колко пари ѝ правим ремонта, той ѝ бил казал, че е прекалено скъпо и същият ремонт можел да се направи с половината пари. Ние ѝ обяснихме, че всеки има право сам да оценява труда си и ние сме се договорили предварително, тя е приела нашата цена и сега е редно да си ни я плати. Насреща обаче веднага ни бяха отправени заплахи и обиди от страна на Шопова и буквално бяхме из гонени от дома ѝ с аргумента, че лев няма да ни даде. На какво прилича това? На кого да се оплачем, след като за толкова тежка работа ние не си получихме парите? Решихме да се обърнем към вестник „Градът“, който се чете от целия град Гоце Делчев и хората да знаят какъв човек е Шопова! Нека хората се пазят, ако имат взаимоотношения с нея, да си искат парите авансово!“.

Това са думите на господин Спахиев, които публикуваме едно към едно.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене