ХОРОСКОП ЗА 23 АПРИЛ

зодии

ОВЕН
Доста енергични са Овните в сряда и направлението на вашите усилия е отправено към успешния завършек на дадено мероприятие, което се стремите да осъществите. Ще имате успех в тази си дейност, но днес няма да постигнете намеренията си. Търсете начин за осъществяване на желанията си по линията на дипломатичността.

ТЕЛЕЦ
Сряда се оказва неприятна за мнозина от Телец. Имате добра нагласа за активни действия, но повечето от вас ще бъдат принудени с определени условия, което вече ограничава възможностите им. Би било грешка, ако в този момент решите да правите каквото и да било на своя глава. Изчакайте да настъпят благоприятни условия.

БЛИЗНАЦИ
В сряда поведението на Близнаци е доста балансирано. Денят не предлага нещо различно от досегашното развитие в границите на вашите професионални отговорности. Променят се много от условията във вашата професия, а повечето преминават неусетно. Ще получите повишение в службата за добре свършена работа.

РАК
Днес усилията на Раците са недостатъчни за положителни действия по проблемите, които предстои да решите. От друга страна, вътрешното ви състояние е с повишени възможности и мнозина биха могли да направят точни изводи относно положителното развитие на делата им. Положете повече грижи за личните ви дела.

ЛЪВ
В сряда успехът е далеч от Лъвовете. Грешките са изцяло ваши и е необходимо постепенно поправяне на нещата. Денят предоставя добри възможности за контакти, при които може би ще водите преговори, но не ви е съдено да играете роля на водещи. Сега трябва да възстановите доверието.

ДЕВА
Девите са доста активизирани в сряда и вероятно не са малко онези, които ще постигнат успехи днес. При някои от вас те са напълно изключени в сряда и не е зле всички от Дева да се съобразяват с неблагоприятната тенденция на звездните сили. Съобразявайте се с всичко, което би могло да даде внезапен развой на делата ви.

ВЕЗНИ
Щастлива е сряда за вас. Днес възможностите за лична реализация са много добри, а някои от вас ще съумеят да постигнат онова, което дълго време не са успявали да направят. Трябва да бъдете достатъчно търпеливи на местоработата си и да сте готови да понесете някои временни загуби или малки неприятности.

СКОРПИОН
Скорпионите са под вътрешно напрежение, което създава душевна дисхармония и още повече ядовитост поради невъзможността да сторите каквото и да било. Трябва да се подчините на съществуващата ситуация и да преминете към един нов стадий на развитие. Изработете си план за действие и в никакъв случай не отлагайте изпълнението му.

СТРЕЛЕЦ
Много от вас не са напълно ангажирани към заобикалящата действителност днес и дори ще си позволят известно отпускане на работното място. При някои това е провокационно отношение преди всичко към личните им ръководители, а други добре съзнават възможностите си, при това чакате специална покана за активизация. 

КОЗИРОГ
Сряда е ден на апатично настроение при Козирог. Доста трудности ще имате днес, но това не бива да ви вади от равновесие. Не проявявайте малодушие и не давайте воля на раздразнителните импулси, за да осъществите успешно контактите си днес. Не се нервирайте и не действайте против себе си, ще си навредите.

ВОДОЛЕЙ
Много енергия има у мнозина от вас, но за съжаление в сряда най-много ви пречи личната разсеяност, както и някои неточни изводи. Не бива да се ангажирате с финансови дела в сряда, тъй като загубата е сигурна. Сега някои от вас ще водят преговори по парични въпроси и ако държите наистина да спечелите, трябва да действате.

РИБИ

Сряда е доста неприятен ден за Рибите. Трудностите днес имат отношение към почти всички действия от ваша страна. Колкото и да не ви се иска, трябва да се примирите с тази характеристика на деня и да не проявявате излишна упоритост. Известни постижения можете да имате в разговори, свързани със заплащането.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене