Без категория

Разлепени из Гоце Делчев, рекламни плакати за концерт на Николина Чакърдъкова изчезнаха за една нощ

постер николина чакърдъкова

Певицата ще завърши националното си турне в родния град
С най-големия концерт на открито, в петък, на площада пред паметника на Гоце Делчев в родния си град, Николина Чакърдъкова ще завърши националното си турне „Да съхраним българското“. Шестте тира с оборудване от понеделник са в Гоце Делчев, а подготовката на сцената започва от днес.
Началният час на спектакъла „Най-голямото богатство“, който след тройната си премиера в НДК, беше представен в повече от 30 града из България, е 19.30. Съгражданите на Николина Чакърдъкова ще могат да видят спектакъла в целия му блясък – с пищни декори, красиви костюми, неповторима хореография на площада в града. Входът е свободен!
„Това е моят подарък за съгражданите ми, които обичам и за моя град“ — каза певицата и не скри огорчението си заради мистериозно изчезналите 250 плаката, които били разлепени още на Велики четвърък. „Това ми се е случвало само в Димитровград, а човекът, който е направил това, ме намери в Хасково, за да ми се извини, защото съвестта не го оставяла на мира. Каза ми, че имало поръчка от БСП да няма мои плакати. Не знам дали за изчезването на моите плакати има политическа причина. Ако са ги отлепили и събрали фенове, ще им дам автографи след концерта“ — каза популярната неврокопчанка.
Вестник „Хроника“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене