Какво вещаят звездите за новата седмица, вижте в хороскопа на Алена

Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена.

Овен
През дадения период избягвайте да се въвличате в конфликтни ситуации. Това бихте могли да постигнете сравнително лесно, като контролирате реакциите си. Не действайте под влиянието на емоции. Бъдете отворени към новото и подхождайте към него разумно.

Телец
Седмицата е подходяща за изяви в професионален план. Бъдете внимателни обаче относно партньорските си отношения – както в личните, така и в бизнеса. Препоръчителни са разходките на чист въздух сред природата. Спазвайте балансирано поведение.

Близнаци
През дадения период ще регистрирате активност на работното си място и в отношенията с колегите си. Не взимайте важни решения в посочения период. Добре ще е да избягвате конфликтите, както и да не се претоварвате. Опитайте се да намалите завладялото ви напоследък напрежение.

Рак
Даденият период ще е много добър и благодатен по отношение на любовния ви живот. Настъпва време за творчество и забавления. Отдайте се на занимания, които ви разтоварват и отпускат. Опитайте се да се държите спокойно с любимите си хора.

Лъв
До средата на периода ситуацията ще бъде сравнително спокойна, но в дните след 14 ноември бъдете внимателни и не влизайте в конфликти с хората в дома си. Възможни са обрати, но ще се създаде възможност да обърнете ситуацията в своя полза.

Дева
През идните дни най-добре заложете на рутинната работа, на срещите и кратките пътувания. Страстите, които ви владееха доскоро, ще поутихнат. Ако се самоанализирате, ще разберете защо сте позволили към вас да се отнасят по определен начин.

Везни
Основното, което ще ви движи през идните дни, ще бъде стремежът да отстоявате собствената си позиция и да утвърждавате себе си в общуването с други хора. Бъдете по-внимателни в партньорските си отношения. Посоченият период не е добър за взимане на важни решения.

Скорпион
Даденият период е изключително благодатен за личностното ви развитие, както и за финансите ви. Най-накрая ще превъзмогнете нещо, което е много характерно за вашия зодиакален знак – страхът от промяната. Опитайте се да имате по-голяма вяра в себе си.

Стрелец
През идните дни е възможно да попаднете в неочаквани ситуации. Вероятно ще трябва да се заемете с някои недовършени дела. Творческите занимания са изключително подходящи. Препоръчително е да се погрижите и за здравето си. Отделете време за разходки сред природата.

Козирог
Опитайте се да не влизате в капана на собствените си страхове. Всичко ще бъде наред, ако не се затваряте само в собствената си черупка. Не чертайте големи стратегии, а бъдете по-прагматични на мига. Големите стратегии с участието на други хора е възможно да се провалят.

Водолей
Идната седмица може да бъде много успешна за вас, защото ще имате възможност да реализирате някаква идея. Бъдете готови за действие – ще получите зелена светлина и ще ви бъде оказана подкрепа. Астрологичните влияние ще ви помогнат да хвърлите мост между миналото и бъдещето.

Риби
Бъдете изключително бдителни през идните дни – съществува голям риск някой да се възползва от вас и да наруши личните ви граници. Ето защо е необходимо да имате едно наум – не се доверявайте лесно на всеки и ако интуицията ви подсказва, бъдете готови да казвате „не“.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене