Даяна Иванова – Дая… Новото рекламно лице на медийна група Топ Преса

Нейното име е Даяна Иванова, тя е новото лице на Топ Преса. Хубавицата ще участва във фотосесиите за новите ни рекламни материали. Дая обича да се снима, занимава се с мода от 2009 година. Участвала е в два видео клипа на рапърът Айс – “Бог Ми Е Свидетел”, в който участва и Стоян Дудов (2011 г.) и “Ден След Ден” (2012 г.) Даяна е търсена за рекламно лице в Германия, Гърция, Турция, Тайланд и Дубай. Обича да пътува, да покорява върхове и високите скорости.

Дая представи се на нашите читатели…

– Здравейте, Топ Преса и вие читатели на най-страхотния вестник в Югозапада. Името ми е Даяна Иванова и съм на 22 години, живея в Благоевград. В момента уча право четвърта година в Югозападният университет „Неофит Рилски“ (ЮЗУ) в Благоевград. Занимавам се с мода от 2009 г. Като малка ми харесваше да позирам за семейни снимки, после това се превърна в хоби, а по – късно и в работа. Работила съм за различни агенции, една от които българо-австрийска. “SM-Мodels” собственици на агенцията бяха Сашка Журков и вашият колега от Топ Преса Методи Байрактарски. Направихме страшно много снимки. Това е нещо което никога няма да ми омръзне.

Кога започна интересът ти към моделството и фотографията?

– Винаги съм харесвала да се снимам. Имам страхотен фотоапарат с който често си правя фотосесии. Обичам да снимам и сред природата, и ако ме питаш дали имам хоби… Да мога да кажа, че това е едно от моите любими занимания.

Правила си фотосесии на много екзотични места по света, кое от тях ти направи най-голямо впечатление?

– Снимала съм на много места. Всяко ново място си има своите хубави емоции, срещи с хора, запознанства, договори. Едни от най – запомнящите места са Германия, Гърция, Турция, Тайланд и Дубай. Но Тайланд си е Тайланд. Там едно от любимите ми неща беше Традиционния тайландски масаж („йога масаж“). Масажът не използва масла и лосиони. Обличат се удобни дрехи и се ляга на постелка или матрак на пода. След него тялото става по – гъвкаво, а болките в мускулите изчезват. Чувството е прекрасно. Тайланд учудва със своята природа, водопади и най-важното – с грандиозни залези. Определено почувствах екзотиката в себе си…Храних жираф, возих се на слон и се забавлявах с маймуни, като си правихме селфи.
В тайландските курорти особено популярни са спектаклите на травеститите, наричани от местните „лейди бойс“ „Тифани” и „Алказар шоу” в Патая, „Саймън кабаре” в Пукет… Тези по същество вариететни програми се радват на огромен зрителски интерес и има защо: великолепна хореография, костюми, декор, музикални, танцови и певчески изпълнения.

Какво е чувството да се возиш на слон?

– Странно… огромно животно. Изглежда величествено и опасно, но е с голямо сърце. Много са мили…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене