И шеф Петров призна за подмолни конспирации във „ВИП Брадър“!

Все още ли има заблудени, които да вярват, че цъкайки есемеси дирижират събитията във „ВИП Брадър“? Да? О, нима?!?… Искате да кажете, че Биг Брадър, най-големият телевизионен манипулатор в света, не стига, че ви поднася психо зрелище, та вечер да има по кого да псувате, но към него има и бонус: самият той допуска да бъде манипулиран някой друг да му нарежда как да раздава присъдите в собственото му шоу. Ама вие сериозно ли?

Присъдите и „победите“ се раздават от мозъците в Нови хан и единственият начин да им разкриете тарикатлъците е да гледате между монтажите, да слушате между репликите и да четете между редовете.

Ето само няколко примера, върху които бихте могли да поразмишлявате…

Вторник, дни преди големия финал тази вечер, Биг Брадър вкарва в Къщата близките на съквартирантите. „Мното те обичам, ти си ми всичко, моята сбъдната мечта! В петък ще съм тук, за да те прибера вкъщи и заминаваме на дълга екскурзия!“. Тези откровения на съпруга на Джулиана Гани, Станимир, всъщност разкриват, че „Мис Силикон“ ще бъде сред петимата финалисти, макар да предстоят последни елиминации. Както и стана!

24 часа по-късно. В студиото на Ники Кънчев, съквартирантката от миналия ВИП-сезон Кака Лара Златарева задава на прясно женения Даниел Петканов въпроса: „Ако публиката трябва да припознае един от вас двамата за победител, кой трябва да спечели – ти или Александра?“. Отговорът е: „Александра!“. Само подир няколко минути репортерът, считан за основен фаворит за първото място, а и представян само и изключително в положителна светлина от началото на формата, съмнително как изведнъж се оказва с нисък зрителски вот, който не му стига да продължи напред и напуска Къщата, класиран чак на шестото място!?!

Съпругата му започва да вие на умряло, ще рече човек, че Петканов е изпратен на бесилото. Образът на мъченица обаче не й се получава. „Те затова ли го питаха кой от двама ни да остане, той каза: Алекс. И хората са го послушали. Той се е самоубил заради мен!!!“, възкликва с „гениално“ заключение госпожата на Петканов. Ама, че послушни хора! Даниел не се е самоубил, нито бе „убит“ от зрителите, той по-скоро бе „самоубит“ от сценаристите. Иначе щеше да бъде дръзко нахалство, ако цялото семейство бъде избутано до финал!

Четвъртък. Напусналият шоуто в понеделник шеф Боби Петров е запитан в интервю: „Защо зрителите решиха 5 дни преди финала да излезете вие, а не Тото?“.

А сега четете много внимателно!!! „Аз реших, че е време да си тръгна. Пожелах да изляза точно в този момент, за да останат децата вътре и да си изиграят тяхната игра. Моята цел си я постигнах. Ако бях останал на финал, после нямаше да мога да обясня на публиката каква е била стратегията ми. Ако бях останал до финал, след това щеше да започне „Биг Брадър: Most Wanted“ и хората нямаше да могат да разберат поведението ми. Сега ще имат една седмица да го асимилират“…

Последно? Зрителят ли гласува шеф Петров да напусне шоуто, или шеф Петров се изгони сам?

Още ли вярвате, че имате власт да раздавате титлата „Любима риалити звезда на България“? Ами, честито на „победители“! На няколко милиони победени – също!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене