Пет призови места за ученици и учители от Гоце Делчев. Отбелязаха рождения ден на НП „Пирин“

Запомнящо се присъствие на ученици и учители от Трето ОУ „Братя Миладинови“ в Гоце Делчев в Посетителски информационен център на Национален парк „Пирин“ в град Банско, където вчера на официална церемония бяха наградени победителите в Националния конкурс „През девет планини в десета“.

Ученици и учители от училището грабнаха повечето от наградите в различните категории – ПЕТ ПРИЗОВИ МЕСТА.

Участниците в конкурса от клуб „Пирински стражи“ бяха изключително топло посрещнати от служителите на Дирекция „НП Пирин“, както и от Баненски – директор на парка.

Наградите им бяха връчени лично от Баненски, който бе приятно изненадан от символичния подарък на малките планинари по повод юбилея от създаването на защитената територия.

Стражите заедно с Росен Баненски разрязаха тортата, която бе специално приготвена за повода – 55 години от създаването на НП „Пирин“.

Ръководителите на клуба отправят адмирации за прекрасната Николина Ангелинина – ст. експерт в НП „Пирин“ за съвършената организация по провеждане на церемонията по награждаването на победителите в конкурса и по отбелязването на годишнината.

Адмирации те изказват и за паркова охрана НП „Пирин“, с които направиха и снимки.

Клуб „Пирински стражи“, участниците в конкурса и ръководителите на клуба благодарят на целия екип на НП „Пирин“ за професионализма, посрещането и подаръците, с които ги зарадваха. Благодарят и за възможността, която им бе предоставена да отпразнуват заедно с Баненски и екипа му 55-годишнината от създаването на защитената територия.

И за финал – г-жа Халачева – директор на Трето ОУ изненада със сладки подаръци всички участници в конкурса, за връчването на които се погрижи г-жа Керина, която мотивира децата от начален етап за участие в конкурса.

/ИНФОМРЕЖА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене