Родителите победиха! Здравата ръка на кмета Бръчков! Отстрани учителката Л. Гущерова от детската градина в село Кулата, назначава комплексна проверка! Заповедта му не се оспорва!

Родителите успяха да разтърсят системата с обединението си и направиха показно как се бранят права. Браво!

Кметът на Петрич Димитър Бръчков издаде преди минути заповед за назначаване на комплексна проверка в детската градина в село Кулата, скандалната учителка Л. Гущерова забранила коледното тържество в градината, е отстранена от работа, до приключване на проверката.

За скандалите е информиран и регионалния инспекторат, откъдето утре изпрашат свой човек, който да участва в комплексната проверка. Заповедта на Бръчков изненада директорката Денка Манова, но заповед на кмета не се оспорва и проверката вече е факт.

Родителите днес са поканени на среща с директорката, която преди дни не благоволи да им обърне внимание. Припомняме, че заради въпросът „Къде е дареният телевизор“ госпожа Гущерова залепи бележка на вратата на градината и отмени коледното тържество.

Родителите се разбунтуваха, а Struma.com застана плътно зад исканията им, проследявайки бунта им от начало. Добро развитие на случая, поздравления за кмета Бръчков. Родителите се успокоиха. Очаквайте подробности от срещата довечера

Петя Петрова/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене