Море от сълзи във ВИП брадър! Съветникът от ОБС Благоевград Милан Богдански благослови брака на дъщеря си Александра, прегърна зет си и очарова съквартирантите

Дъщерята на съветника от БСП в ОБС Благоевград, Милан Богдански, Александра се разсипа от плач снощи, докато гледаше как близките хора на съквартирантите в къщата на ВИП Брадър пристигат един след друг, за да прегърнат участниците в шоуто.. Благоевградчанката буквално хлипаше при всяка поява на роднина на съквартирантите и, очаквайки безнадеждно някой от родителите и да се появи.

И докато вървеше романтична музика, на вратата се появи баща и Милан Богдански. Той влезе уж страховито, приближи се до Александра и я прегърна топло, а тя се разрида “ Обичаме те тате, ти си нашето дете, всички отвън те очакват с обич, каза Богдански пред жално плачещата Алекс, която разкъса сърцата на зрителите. Сълзи се появиха и в очите на Милан Богдански, който се обърна към Даниел Петков с думите : Зетко, как си, дай да те прегърна. Биг Брадър бе достатъчно разнежен от тази трогателна картина и позволи на Алекс да прегърне баща си.

Силен плач разстрои и зрители и съквартиранти: Тате, прощавате ли ми?!, попита Алекс и се гушна в баща си. Той я утеши и стана ясно, че родителите и са и простили за сватбата в къщата. „Майка ти ме пита зали сватбата е истинска, кажете истинска ли е, попита Богдански, който ни изпълни с абсолютна симпатия снощи. Той потвърди думите си казани пред Struma. com на една от сесиите на ОБС Благоевград, а именно : Никога няма да застана на пътя на любовта, щом дъщеря ми и Дани се обичат нямам нищо против, ще дам благословията си.

Поздравления за Богдански и доброто му представяне във ВИП Брадър.. Алекс е нашият фаворит за спечелване на наградата. Стискаме палци. А на Богдански ще кажем : Браво за това, което направи и честит ти зет! Много щастие и любов на младите. И започвай да черпиш, че след края на предаването, друга сватба трябва да има.

П. Петрова/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене