Страховити подробности за убийството в петричко, ясна е причината за кървавата драма и кои са жертвите!

Скандал е причината за случая, в който мъж се е самоубил, след като е извършил убийство в село Капатово, община Петрич. Това съобщиха от ОДМВР-Благоевград.

Около 12.49 часа е получен сигнал за това, че в Капатово е възникнал скандал между двама мъже на 66 години от селото, в резултат на което единият е прострелял смъртоносно опонента си, след което се е самопрострелял и също е починал.

66-годишният бивш катаджия в полицията в Сандански Георги Тимев се скарал с комшията си Илия Шкалов, съобщава „Дарик“. Двамата живеели на една улица, къща срещу къща.

При скандала нервите на бившия полицай не издържали, той отишъл до дома си, грабнал личния си пистолет и нахлул в съседската къща и прострелял смъртоносно Шкалов. По непотвърдена информация мъжът прострелял и съпругата на убития в крака. След това изскочил навън и започнал да крещи „Убих го, убих го“. Прибрал се у дома. Секунди след това от къщата на Тимев се чул изстрел. Установено е, че той се е прострелял сам и издъхнал на място.

Трагедията потресе петричкото село Капатово. Местни жители обясниха, че мъжете са съученици. Никой обаче не знаеше те да са имали стара вражда, която да е предизвикала драмата, довела до смъртта на двамата. Работата по случая продължава.

Blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене