Ясновидец със смразяваща прогноза: Чака ни …

Според предсказанията на прочутият американски ясновидец Едгар Кейси зимата на 2018 г. ще бъде най-студената в историята на континента ни досега. Ще има рекордно ниски температури, а в САЩ снеговалежите ще са толкова обилни, че ще причинят смъртта на стотици хора.

Виденията на пророка включват още огромни преспи и апокалиптично силен вятър. По думите на американския ясновидец, известен с прозвището Спящия пророк, американците, които живеят в сглобяеми къщи с леки конструкции, ще бъдат изправени пред голямо изпитание. Макар да е починал в далечната 1945 г., феноменът е предсказал какво ще се случи през 2018-а дни преди да се срещне със смъртта.

Според Кейси в края на идната година хората ще започнат да усвояват телепатията и до 2028 г. ще се окаже, че техническите средства за свръзка между тях, включително и мобилните телефони, ще са напълно ненужни. Най-шокиращото му пророчество е свързано с появата на Иисус Христос в образа на 9-годишно момче, която ще се случи отново през идната година. Според него прероденият Иисус ще може да лекува всички болести само с поставянето на ръката си върху болното място. „Името му бързо ще се разнесе по целия свят. Момчето месия ще бъде признат от всички църкви по света. Човечеството ще получи своето духовно прераждане“, са последните думи на американския феномен.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене