Двама вратари си тръгнаха от „Беласица“(Петрич) след скандал

Това са вратарят на мъжкия отбор на ОФК „Беласица“ Благой Стоянов, и на юноши младша възраст Живко Стоянов, стана ясно след мача „Германея“ – „Беласица“

Това се е случило след пререкание на Благой Стоянов с доскорошния треньор на отбора Иван Златински, който обявил на всеослушание, че е оставил футболиста извън отбора за визитата в Сапарева баня заради наложено наказание. Повод за санкцията от ръководството е бил недоброто поведение към прекия му треньор Валери Дагалов. Това доста разпалило титулярния страж на „комитите“, който демонстративно напуснал съблекалнята, вземайки със себе си и по-малкия си брат Живко Стоянов, който пази на формацията юноши младша възраст на петричани. Така броят на напусналите тима в последните дни стана трима, след като преди няколко дни си тръгна и нападателят Тодор Кръстев, който пък бе обвинен във волности по време на заниманията, и скандалджийско поведение към колегите си.

От ръководството пък обявиха, че в клуба ще останат само футболисти, които спазват вътрешния правилник на клуба и милеят за авторитета на „Беласица“.

Това е израз на напрегнатата обстановка в мъжкия отбор на „комитите“, където не тренират по неизвестни причини Милчо Макенджиев и Благой Наков. Любомир Танев пък получи нова контузия по време на мача срещу „Германея“(Сапарева баня) и се очертава да отсъства дълго време от терена. Под облекчен режим се готви капитанът на отбора Владимир Кабранов.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене