Погледнете дланите си! Може би сте необикновени

Всяко човешко тяло е уникално само по себе си, но има някои редки белези, които ни свързват. Кои са нещата в човешкото тяло, които се срещат при много малко хора?

Да имаш X на дланта си

Хората, които четат по дланите, могат да предскажат бъдещето ни. Всъщност гледането на ръка е известно още от древността, като дори е известно, че Александър Велики е бил силно заинтригуван от хиромантията и е вземал важни решения въз основа на предсказания по линиите на дланите му. Твърди се, че той е бил сред малкото хора, които имат буквата X на дланта си. И наистина – оказва се, че само 3% от населението по света имат този знак на ръката. Тези хора са родени лидери и имат необикновени умения. Те лесно прощават, но трудно забравят. Адаптират се бързо и имат голям късмет.

Дълъг палмарен мускул

Този мускул е наследство от нашите прадеди, които се катерели по дърветата. За да проверите дали го имате, поставете ръката си с дланта нагоре върху равна повърхност. Докоснете малкото пръстче и палеца си и леко ги повдигнете. Ако виждате изпъкнало сухожилие на китката си, вие имате дълъг палмарен мускул. Не се притеснявайте ако нямате – той е безполезен при съвременния начин на живот на хората.

“Златна” кръв

Тя не е златна в буквалния смисъл на думата, но притежава едно уникално свойство: съдържа антигени. Свойствата на тази специална кръв са открити през 1961 г. и досега са известни около 40 човека с такава кръв. 9 от тях са невероятно ценни донори, защото тяхната кръв е подходяща за всеки реципиент.diana.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене