Симитлийското с. Д. Осеново изтръпна! След тежката катастрофа с 6 ранени и 1 загинал, нов инцидент със строител от селото

Мостова колона се пречупи и падна върху 31-годишния Борислав Чобанов. Той е транспортиран в болница „Царица Йоана“ в София, опериран е кракът му, има охлузни рани по лицето

Нов инцидент изправи на нокти хората от симитлийското село Долно Осеново. В късния следобед вчера мостова колона, по време на строителни дейности край Струмяни, се счупи и падна върху крака на 31 -годишния Борислав Чобанов от селото. Незабавно младият мъж, баща на 2 деца е транспортиран в болницата в Сандански, откъдето е изпратен късно снощи за столичната болница „Царица Йоана“.

Лекарите там пристъпили към незабавна операция и тази сутрин състоянието на Борислав е добро, казаха за Struma.com негови близки. „Малкият дявол е. Той е добре, дъщеря ми е при него, доколкото знам, счупила се е колона и е паднала върху него, има леки охлузвания по лицето, а кракът му е опериран.“, каза тъщата на Борислав, кметската секретарка в селото Галя.

Това е вторият инцидент със строителен работник от село Долно Осеново. Само преди няколко дни в тежка катастрофа на връщане от София, микробус на строителна фирма, превозваща работници от селото, се преобърна жестоко на пътя, 7 бяха ранени, а в последствие един от тях издъхна. Останалите 6-има жители на селото все още се лекуват от травмите си.

Курбан трябва да се прави, коментират хората, не е случайно това дето все млади хора за толкова кратко време пострадаха коментират хората в Долно Осеново, което след катастрофата и последвалата смърт на техен съселянин бяха в двудневен траур.

В. Андонова/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене