Благоевградският д-р Балабанов с уникално оборудване в клиника си!

Балабанов внесе уникален уред – последен писък в света на медицинската естетика, след няколко месеца идва и втора подобна машина. Топ Преса първа узна за направената поръчка, която пристига от САЩ и няма аналог в България. Д-р Цв. Балабанов е собственик на клиника за естетични процедури в Благоевград и вече 4 години клиниката му набира популярност, заради непрекъснатия стремеж на д-р Балабанов да се усъвършенства и работи с най-модерните в света апарати за естетични корекции. С вълшебните си ръце д-р Балабанов прави чудеса, а многобройните му клиентки, не спират да сипят хвалебствия за уменията му. Сред доволните клиентки е и нашата приятелка от Благоевград Нюз чаровната репортерка Ваня Янева. Срещаме се с д-р Балабанов, за да го поразпитаме за тези процедури.

Д-р Балабанов  на какво се дължи този голям успех?

– Разполагаме с най – модерната технология в света на медицинската естетика. Целта ни е продуктът, който предлагаме да бъде съвършен, възможно най-новото и модерното. Искам да затворим кръга – да предлагаме абсолютно всичко в света на медицинската естетика – от инвазивни процедури с дермални филъри до резултатни неинвазивни процедури непознавани досега! Може би заради иновациите и всичко което предлагаме заслужихме доверието и тази голяма популярност.

Вярно ли е, че в кабинета квалифициран персонал лекува белези, бръчки дори и стрии по неинвазивен начин?

– Да. Вече сме оборудвани с най-новата апаратура в тази област, която се характеризира с минимални ограничения за провеждането й и с най-малкия възстановителен период в индустрията.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

Търсете „Благоевградска ВЕСТ“, безплатният вестник на Благоевград и региона !!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене