Никифор Атансов от Кипилово дари 15 000 лева в помощ на Мартина Танева от град Банско

Никифор Атансов от Кипилово преведе сумата от 15 000 лева в клон на банка Райфайзенбанк в град Сливен в помощ на Мартина Танева от град Банско.

Никифор праща специални поздрави на малката Мартина, майката на Мартина и на всички ВАС, които постоянно дарявате и помагате на мъничкото съкровище да оздравее по бързо.

 Четвърти ден се провежда благотворителен базар в подкрепа на Мартина Танева.

На извънредно заседание вчера Общински съвет – Банско гласува 5 000 лева за лечението на малката Мартина, която вследствие на нелеп инцидент претърпя тежка мозъчна операция в Турция. Благодарение на апела на кмета Георги Икономов, който лично се ангажира с кампанията за набиране на средства за лечението на тригодишното дете, както и на обединението на жителите на планинския град, до този момент вече са събрани близо 70 хиляди лева.

Шансовете на детето да се възстанови са големи, а за провеждане на пълния курс на лечение са необходими около 50 хиляди долара.

Към призива за помощ веднага откликна и община Разлог. И там хората отвориха сърцата си и решиха да подкрепят родителите изпаднали в беда като организират също базар за набиране на средства.

Така Разлог показва,че съсед в нужда се познава. Поклон на добрите хора от Банско и Разлог.

Публикуваме отново данните на сметката за всеки, който желае да даде своята финансова подкрепа:

BG96BUIB78371039070002, СИбанк, Катерина Костадинова Танева /Юнчова/.

Благотворителна футболна среща в помощ на Мартина Танева ще се проведе тази неделя на стадион „Свети Петър“ в Банско

Никифор Атансов от Кипилово дари 15 000 лева в помощ на Мартина Танева от град Банско снимка 1

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене