Родители от Югозапада в шок! Влязоха в стаята на 14-г. си син, откриха го мъртвопиян

Седмокласник от Дупница изпадна в алкохолна кома и по спешност е транспортиран за токсикологията в „Пирогов“. 14-г. Н.М. е намерен от родителите в стаята му в безпомощно състояние. Изплашени, те веднага позвънили на тел. 112 да търсят помощ. Линейка на Спешен център е пристигнала за броени минути на подадения адрес, момчето било в безсъзнание и лъхало на алкохол. Веднага е транспортирано до Спешен център – Дупница, а оттам за „Пирогов”.

Родителите споделили пред екипа, че синът им не е излизал от вкъщи вечерта. Около 1.30 след полунощ го открили в стаята му в безсъзнание. Седмокласникът не е споделял с родителите си за някакви проблеми в училище или с приятели. До този момент не е близвал и алкохол.

Както вестник  „Струма“ писа, преди около месец момче на същата възраст се напи до безсъзнание, получи алкохолно натравяне и беше транспортирано до столична клиника за реанимация.

Лекари предупреждават, че при такива ситуации алкохолът може да увреди бъбреците и черния дроб, което може да доведе децата до инвалидност за цял живот.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене