„Септември“(Симитли) взе своето срещу „Марек“, макар и с минимален успех

Домакините надделяха срещу дупничани с 1:0

Това се случи след слабо и „проспано“ първо полувреме, след като момчетата на Спас Стоименов направиха непростими пропуски пред гола.

В началото на втората част нещата са „Септември“ не тръгнаха добре, след като Николай Стоилков игра грубо без топка срещу играч на „Марек“ и бе отстранен с директен червен картон от срещата. Симитличани останаха с човек по-малко, но се мобилизираха и започнаха да играят по-нападателен футбол. Три смени извърши през втората част старши-треньорът Спас Стоименов в своя състав,като вкара свежи на мястото на Креболиев, Асен Топузов, на мястото на Божидар Станчев–Евгени Тунтев, който се завърна след наказанието си и в края на срещата на мястото на Борислав Хазуров влезе Йоан Петров.

Единственото попадение в мача беше гол на Борислав Хазуров, който изпълни перфектно отсъдена дузпа за „Септември“, отбелязвайки единственото попадение в мача.

„Много слабо първо полувреме“- категоричен бе Спас Стоименов след мача. „ Много труден мач, проспахме първото полувреме, изпуснахме много чисти положения. Много нелепо Стоилков си изкара червен картон, не смятам, че трябваше да постъпва така. Мисля, че победата се заслужена въпреки слабото първо полувреме.Днес нямахме късмет да вкараме повече голове, другия мач дано имаме този шанс“- каза Стоименов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене