Димитър Бербатов надъхва феновете на индийския си клуб

Рекордьорът по голове за националния отбор на България Димитър Бербатов и неговият нов клуб – „Керала Бластърс“, продължават подготготовката си за  индийския шампионат

Двукратният шампион на Англия с екипа на „Манчестър Юнайтед“ Димитър Бербатов се наслаждава на времето, което прекарва с новия си клуб „Керала Бластърс“ в Испания. В момента тимът на Бербо води подготовка за предстоящия на 17 ноември старт на индийската Суперлига. По-рано днес талантът от Благоевград публикува във Фейсбук своя снимка от хотелската стая, придружена с текст: “Б като Бербатов, Б като „Бластърс“!”

Рекордьорът по голове за националния отбор на България и „Керала Бластърс“ продължават подготовката си новия сезон в Индия. От началото на миналата седмица Бербо и новите му съотборници са на лагер в Испания, където се готвят под ръководството на бившия асистент на Сър Алекс в „Манчестър Юнайтед“ Рене Мюлестийн. Впоследствие българинът и холандецът работеха заедно и на „Крейвън Котидж“ във времето, в което Димитър бележеше с екипа на лондонския „Фулъм“.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене