Този уикенд беше звезден в клуб Елизиум

Както обещаха мениджърите на заведението, подбрани петъчни вечери ще се посвещават на гости изпълнители от БГ поп сцената, което е иновация за нощния живот на града. За многобройната публика на клуб Елизиум пя талантливият Любо Киров, който остави всички без дъх и с много заряд след изпълненията си. Съботната вечер бе перфектно продължение на уикенда, като зад пулта застана DJ Gorro, а за визуалната провокация на посетителите се погрижи балетът Bedroom Premium Ladies със спектакъла ‘Черни дяволи’. Заключението след изминалите почивни дни: Клуб Елизиум предоставя забавление от друга класа и без аналог на клиентите си. Станете част от това приключение. Изненадите за предстоящата седмица следват… Ще се срещнем там!

ПРЕДСТОЯЩО!!! ТАЗИ СЕДМИЦА В ELYSIUM CLUB Благоевград !

3 Октомври

Силният старт на седмицата ще постави не който и да е, ами самият Alex P. Зад пулта ще застане Dj Bibi – накратко – гарантирано уникално преживяване!

Черно парти, за което веднага се пренебрегва факта, че е едва началото на седмицата!

Бъдете там точно в 23:00!

4 Октомври 

Сряда е предвидена за „извънкласни“ занимания – Студентската вечер е за най-щурите и весели млади хора в града и региона!

Сцената на Elysium Club е Ваша, всичко ще работи във Ваша полза…Напитките ще са на промоционални цени, музиката ще е изцяло по вкуса Ви.

Започваме точно в 23:00!

6 Октомври

Цялостното петъчно парти ще е под надслова “Jukebox Heroes”, което ще съчетава селекция от алтернативна, поп, рок и хаус музика.
Това ще е само началото на една тематична вечер, която ще предостави възможност на гостите на Elysium Club да се срещнат лично с творчеството на редица изпълнители и няма да има аналог като преживяване!

Започваме точно в 23:00!

7 Октомври

Съботите са запазени за DJ GORRO, който добре познава разнообразния вкус на аудиторията си и подбира най-зареждащата БГ поп, черна и хаус музика, за да въвлече посетителите на клуба в пълна еуфория!

Elysium Club – Glam Saturday It’s time to Shine!

RSVP: +359 883 887 788
Blagoevgrad, 1 Mite Markov plazza

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене