Книгата „Схема (вулгарен роман)“бележи връх по продажби!

Светът на едно корумпирано ченге, принудено от ситуацията и постоянно променящите се, динамични политически процеси да направи нещо невиждано – да обяви война на системата. Имената не са реални, но схемите, описани във вулгарния роман на Веселин Стаменов, са истински. Последното е с личната гаранция и отговорност на автора. А той е българският писател, който умело овладя направеното от покойния класик Христо Калчев преди години и успя да продължи каузата на „вулгарните романи“. Политически мокри поръчки, корупционни афери, търговия с медийно влияние, мръсни пари от дрога, натиск на външни служби… това са само част от схемите, които излизат наяве с подробности – ето защо тази книга, освен интересна, ще ви бъде и полезна.
СХЕМА е роман, който заслужава да се прочете, при това ви обещаваме, че ще е на един дъх. Защо? Защото това е Веселин Стаменов. Убедете се сами!
Книгата се приема изключително добре в интернет и в това могат да се убедят всички, които посетят личната фейсбук страница на Веселин Стаменов.
С чиста съвест може да се каже, че СХЕМА вписа името на автора си в категория – творец на бестселъри.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене