„Марек“ постигна първа победа у дома за сезона срещу „Пирин“(Гоце Делчев), чиито футболисти не оправдаха очакванията към тях

Първа победа на свой терен за сезона записа отбора на „Марек 1915“, след като надделя с 2:0 срещу „Пирин“(Гоце Делчев)

Мачът започна равностойно, като дупничани в 28-ата минута откриха резултата, когато след рикошет топката попадна в краката на Росен Йорданов и той с едно докасване я вкара в противниковата врата. В 52-ата минута „Марек“ покачи на 2:0 с втори гол на Росен Йорданов, който в този мач игра като нападател. „Пирин“ можеше да намали в 76-ата минута, но Грозданов стреля встрани от целта. Йорданов пък бе много близо до това да направи хеттрик в 78-ата минута, но след като бе изведен сам срещу вратаря, не успя да го преодолее.

За двата тима интересното бе, че на техните скамейки не бяха треньорите им, след като бяха наказани от Дисциплинарната комисия на ЗС на БФС. За капак гостите от Гоце Делчев не разполагаха и с играещия си помощник треньор Виктор Шишков, който бе наказан заради натрупани жълти картони. Това определено не се отрази толкова сериозно на гостите, които обаче трябва да се замислят за своето представяне до края на шампионата, тъй като с демонстрираната форма, те не могат да очакват нищо добро. В двубоя срещу дупничани те не приличаха на себе си и заслужено претърпяха поражение. Някои от тях не оправдаха очакванията към тях и демонстрираха безгръбначност. Липсата на дух у неврокопчани им донесе и заслуженото поражение, а това определено не може да се нрави на никого и ще доведе до нещо много неприятно. Това може да ги превърне в хора, които ще имат „честта“ да изпратят футбола в един отколешен спортен град като Гоце Делчев е небитието.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене