Ясновидец със стряскащи предсказания! Катаклизми връхлитат България през 2018 г.

Ясновидецът Божидар Караджов направи стряскащи предсказания за това, което ни очаква до края на 2017 година, както и за първите месеци на 2018-а година. Феноменът се прочу, след като позна, че Румен Радев ще бъде новият президент на България.

След това Караджов прогнозира съвсем точно и терористичната атака в московското метро.

Тогава никой не обърна внимание на думите му, но след кървавия терористичен акт думите му бяха извадени от нафталина и широко цитирани.

За съжаление обаче тогава вече беше късно.

Новите предсказания на Божидар Караджов са още по-стряскащи, като за съжаление той чертае мрачни перспективи и за България.

Ясновидецът обяви, че оставащите до края на годината месеци ще бъдат белязани от нови кръвопролития, в чиито основи отново ще бъдат терористи.
Добрата новина е, че те няма да вземат голям брой човешки жертви, заради добрата работа на службите за сигурност. България също е сред потенциалните мишени и този път може да не бъде пощадена, смята феноменът.

Той уточни, че най-вероятните периоди на следващите атентати ще бъдат между ноември и април. Наред с тероризма, Караджов вещае серия от сериозни земетресения, първите от които ще ударят Китай и Индонезия. България ще бъде пожалена от големи природни катаклизми, но, по думите на Караджов, в страната ни отново ще има тежка железопътна катастрофа./struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене