„Пирин“(Гоце Делчев) загуби след драма! Рефер от Дупница ограби отбора, след като се подигра с труда на всички

Отборът на „Пирин“(Гоце Делчев) загуби у дома след изключителна драма от „Септември“(Симитли) с 1:2

Мачът, който бе от 8-ия кръг на Югозападната трета лига, в който реферът имаше сериозна роля в него. Домакините обаче имаха много претенции към главния съдия Георги Николов, който е бивш футболист на „Беласица“ и „Марек“. Чернодрешкото явно избиваше комплекси срещу неврокопчани, показвайки злопаметност спрямо отбора. Явно, след като не бе успял да победи като футболист срещу отбора от града край Места, сега той реши да го направи като съдия. Той изнерви всички с обратните си отсъждания и многото картони, вдигнати от него за неособено тежки нарушения за домакините, докато при същите ситуации аршинът съвсем не бе еднакъв. Накрая даде безумно продължение от близо 7 минути, за което нямаше основание, докато отборът на „Септември“ не отбеляза гол.

Именно при това попадение, дело на родения в Гоце Делчев Борислав Хазуров, който отбеляза през добавеното време и на продължението, което трябваше да бъде 3-минутно, но продължи повече. Попадението на всичко отгоре бе и от засада. Любопитен факт бе, че наставникът на домакините Румил Жотев бе изгонен за протест при първия гол на Септември. Той е начело на отбора от три мача насам и в два от тях има червени картони от реферите.

Иначе за победата на гостите основен принос имаха двама бивши футболисти на неврокопчани. Първо Даниел Гогов вкара за „Септември“ след час игра от спорен фаул, а Жотев бе изгонен за реакцията си. Илия Длагонски вкара изравнителен гол за домакините 4-ри минути преди края от фаул. За него това бе и първо попадение с фланелката на неврокопчани. За да дойде драмата в добавеното време.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене