ХОРОСКОП ЗА 15 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН

Днес Овните ще попаднат във властта на съмнението, а финансовите затруднения при много от вас ще засилят безпокойството ви. Нямате реални основания да се съмнявате в успеха на предприетите от вас действия. Не се тревожете от евентуални загуби, такива няма да има.

ТЕЛЕЦ

С голяма вяра в собствените си сили, вие ще действате днес без отдих за нарастване на материалното си равнище. Добрите ви възможности са подчертани в службата, при сделки и финансови операции в делата с обществен характер. Днес можете да разчитате изцяло на късмета си.

БЛИЗНАЦИ

В петък Близнаците са прибързани в своите действия. Такъв стил на работа ще ви пречи, още повече че нямате причини да проявявате нетърпение. Денят ще бъде успешен. Ще се зарадвате от телефонно обаждане, което ще ви донесе успехите през идващата седмица.

РАК

Петък е положителен ден за Раците. Контактите ви са на преден план по важност, при които ще ви бъде направено предложение за съвместна дейност. Очертава се нов път в професионалната дейност. Ще получите неочаквани пари от хонорари. Преценявайте стъпките си задълбочено.

ЛЪВ

Някои проблеми, които за момента имат неясно за вас развитие, ще притеснят много от Лъвовете днес. Имате много добри възможности да получите всякаква информация за делата на вашите партньори. Във финансовата сфера можете да действате без притеснение.

ДЕВА

Петък е изключително добър за Девите. Днес делата ви имат максимални възможности за успех – както професионалните ви ангажименти, така и личните ви действия, контакти или разговори, имащи за цел определени придобивки. Чрез писмен договор ще получите ново предложение.

ВЕЗНИ

Денят е много подходящ за финансови занимания и ще донесе успех на онези, които ще се насочат в тази сфера. По принцип с каквато и дейност да се заемете в петък, резултатите ще бъдат положителни. Възможно е да пропаднат някои от приятелските ви контакти.

СКОРПИОН

Този ден за вас е много добър и ще премине без затруднения от служебен или друг характер. Някои от вас имат възможност да получат влиятелна подкрепа, която ще им осигури благоприятни условия за изява в професията или други дейности. Не пропускайте шанса си.

СТРЕЛЕЦ

Много от Стрелците ще бъдат принудени да действат енергично днес. Това изключва прибързани и неефективни решения. Успешен е вашият социален ден и мнозина ще имат конкретна помощ от жена. Не бива да рискувате с пари днес и да участвате в съмнителни сделки. Вие по принцип сте предпазливи по отношение на финансите си, но все пак не правете необмислени покупки.

КОЗИРОГ

Днес вие ще получите подкрепата на приятелите си или на роднини, на които се надявате, за да завършите успешно свое начинание. Петък е благоприятен за всякаква делова дейност. Реализацията в службата на някои от Козирог ще бъде особено силна днес. Неочакван късмет ще ги споходи, като ще получат предложението за някаква работа, която силно желаят.

ВОДОЛЕЙ

Най-голям успех днес Водолеите ще имат за реализиране на парична печалба. Тя може да дойде след осъществяване на професионални контакти с хора, които са в състояние да ви възложат дейност извън служебните ви задължения. На някои ще бъде направено делово предложение, което ще стабилизира финансите ви, ще подобрите социалния си статус.

РИБИ

Някои от вас ще пренебрегнат важни делови изисквания и по този начин ще намалят чувствително печалбата, на която се надяват. Бъдете последователни в действията си, макар че в много случаи това е свързано с време и изисква вашето търпение. Избягвайте конфронтациите в службата си, много злословите по адрес на началниците си и така ще си навредите.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене