Клуб Елизиум отвори врати… Ъпсурт, Криско, Тита, Дара, Алекс П. пристигат единствено на сцената на клуб Елизиум !!!

От клуба ни дадоха информация, че програмата до края на декември е направена и участие са потвърдили утвърдени изпълнители и диджеи от българската и световна клубна сцена, сред които дори световно-известният DJ Мануел Рива.

Като новост в програмата е заложено всеки петък да бъде посветен изцяло на лайв пърформънсите на БГ поп изпълнители, сред които наложилият се Любо Киров, легендарните Акага, лъчезарната Поли Генова, групата Шайн с най-талантливия млад китарист на Балканите – Дамян Пейчиноски, и други. Цялостното петъчно парти ще е под надслова “Джу Бокс Хироус”, което ще съчетава селекция от алтернативна, поп, рок и хаус музика. Това ще е само началото на една тематична вечер, която ще предостави възможност на гостите на Елизиум да се срещнат лично с творчеството на редица изпълнители и няма да има аналог като преживяване.

Съботите ще са запазени за DJ Gorro, който добре познава разнообразния вкус на аудиторията си и подбира най-зареждащата БГ поп, черна и хаус музика, за да въвлече посетителите на клуба в пълна еуфория.

Вторник е вечерта, отредена за любителите на черната музика – енергизираща и раздвижена. Черно парти, за което веднага се пренебрегва факта, че е едва началото на седмицата. Феновете на тази музика могат да чуят и видят лайв единствено на сцената на клуб Елизиум звезди като Ъпсурт, Криско, Тита, Дара, Алекс П. и много други.

Сряда е предвидена за „извънкласни“ занимания – Студентската вечер е за най-щурите и весели млади хора в града и региона; Сцената на клуб Елизиум е тяхна, всичко ще работи в тяхна полза…Напитките ще са на промоционални цени, музиката ще е изцяло по вкуса им. Локацията ще е една – клуб Елизиум!

Нека припомним, че стилният и модерен клуб Елизиум е с най-голям капацитет в региона на Благоевград – побира над 400 човека, с огромен LED екран за проекции и подсилване на визуалното възприятие на гостите, както и клубна сцена за различни пърформънси. Интериорният му дизайн е съчетание на камък и желязо, като е използвано и дърво, което придава тежест и уют. Акустичната подложка в клуба омекотява звука и не изкривява саунда. Балетът Bedroom Premium Ladies, който изпълнява зрелищно шоу в авангардни костюми на различна тематика, превръща случващото се в Елизиум в изживяване от друго измерение.

Всичко това олицетворява един клуб от ново поколение, който се намира във вашия град!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене