„Буратино“ посреща клиентите си с грубо отношение…

„Буратино“ е запазена марка на фирма „Вест-М-Къмпани“ ЕООД – Благоевград и е основана през месец май 1991 г. В края на 2012 г. отвори врати хипермаркет „Буратино“, разполагащ с огромен магазин за детски играчки и дрехи, кафe – сладкарница, детски кът и голям  брой атракции на открито и закрито. С Топ Преса се свърза наша читателка, за да разкаже за една много обидна случка, в детски кът „ Буратино“. Нейното име е З. Т. Тя е на гости при майка си. От няколко години живее и отглежда децата си в чужбина заедно със съпруга си. По тона, с който разговаряше с нас си личеше възмущението си от едно според мен, а може би след като прочетете за какво става въпрос и според вас, неприемливо отношение към една майка и нейното детенце.

Разкажи ни за посещението си в детски кът „Буратино“ преди няколко дни. Свърза се с нас във връзка с грубо отношение.

– Не бих казала грубо. Отношението беше такова, че детето ми е на две години и три месеца. Аз се опитвам от три месеца да махна памперса, да е самостоятелна при ходене на тоалетна. Отидохме на детски кът „Буратино“. Тя беше без памперс. Имайте в предвид, че по принцип си казва когато и се пика или ака. Изпишка се точно на входа. Там има едно гумено триъгълно приспособление като къщичка, което се слага, за да не излизат децата. При което жената, която гледаше децата там се обърна към мен с думите: „След като са толкова малки децата би трябвало да им слагате памперс“. Аз и казах, че няма шанс защото тъй като от няколко месеца се опитвам да го махна няма как сега да го сложа заради един детски кът и една служителка на този кът.

Имаше ли табелка, на която да пише че деца до три години трябва да са с памперс.

– Мисля че няма такава табела. Има една табела, но не съм много сигурна, на която пише деца до две години да бъдат с придружител.Според мен и това не е правилно, защото си плащаш два лева на час, което не е никак малко при тези заплати.

Да и аз така мисля. При положение че имаш и консумация в заведението а не си седнала ей така… непростимо е едно такова отношение на персонал към клиент. В крайна сметка от такива като нас обикновени клиенти тя/въпросната служителка/ си получава заплатата.

– Да. След това и казах, че нищо не и пречи да почисти. При което тя започна да мърмори, че не и било работата само да чисти след нас. Аз и казах че това им е работата. След това докара един парцал, който заклевам се беше черен та черен. Избърса мокета с вода. Не видях пяна, нито ми замириса на препарат. Избърса мокета. След това вдигна това нещо, върху което Калина се изпишка. Доколкото видях то беше гумено и можеше дори и с тоалетна хартия кухненска ролка и малко препарат да се избърше.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене