Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Самоковци твърдят: Зам.-кметът на Перник Росен Йорданов с къща за милион в Самоков, конкурира къщите на самоковските шерифи Георги Тодоров и Георги Мазнев

Заместник-кметът на община Перник Росен Йорданов може да се похвали с разкошна къща в най-баровския квартал на Самоков. Местните хора, случайни минувачи и негови почитатели остават възхитени от лукса, в който тъне вторият човек в Перник.

Благоевградчанка пое с носители на оскари към Карибите, Канарите и Мароко: 25-год. фризьорка Юлияна Зулямска замина на екзотичен круиз, 6 месеца ще прави прически на холивудски звезди

25-годишната фризьорка Юлияна Зулямска от Благоевград ще прави прически на световноизвестни звезди. Очарователното момиче замина вчера на  круиз за екзотични  дестинации, сред които Карибите, Барбадос, Канарите и Мароко.

Издъхна стоматологът д-р Данко Ангелов, бивш общински съветник и зам.-шеф на БСП в Благоевград

Издъхна известният благоевградски зъболекар д-р Данко Ангелов. Той си отиде от белия свят дни преди Великден, покосен от тумор на белите дробове. Д-р Данко Ангелов бе няколко мандата общински съветник, 4 години председателства и Комисията по здравеопазване към местния парламент.

Мая Манолова помага за лечението на бебето Бойко, родено без уши в Кюстендил, събраха почти 2000 лв.

Почти 2000 лв. са събрани за лечението на бебето Бойко Сашев от Кюстендил, което се роди без уши. В сметката на момченцето вече са постъпили средства от дарители за подпомагане на лечението му, като са нужни точно 2000 лв. Бебето на Мария и Сашо Желеви е родено с недоразвити ушни миди.

Ваканционен комплекс „Пирин Резиденс” край Разлог за втори път обявен за продан за 2,2 млн., този път и на части

За втори път суперлуксозният ваканционен комплекс „Пирин Резиденс” край Разлог отново е обявен на публичен търг. Апетитният имот е оценен на 2 178 886 лева, като този път съдия-изпълнителят e добавил и опцията за разпродаване на комплекса на части. Луксозният ваканционен център е построен през 2005 година и се простира върху терен с площ от 11 декара.

Върховният административен съд решава днес съдбата на Радомир в битка между кмета Пламен Алексиев и минния бос Красимир Паргов за 6 млн. лв.

Върховният административен съд днес ще гледа най-важното дело на община Радомир за прекъснатия договор за сметосъбиране с Красимир Паргов. На първа инстанция минният бос спечели заради недоглеждания на съдебния състав. Сега Паргов е поставил на карта съдбата на цяла една община със съдебен иск за неустойки за близо 6 млн. лв. Това означава, че ако Паргов спечели, ще бъдат блокирани сметките на общината и години наред управниците ще стоят с вързани ръце, а жителите напразно ще очакват нещо добро да се случи в общината.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене