Евдокия от Хаджидимово го почна, вкара златен гол

Родената в Хаджидимово Евдокия Попадинова бе избрана за нападател на седмицата, на старта на новия шампионат в една от конференциите на шампионата по футбол за университетите. В три мача Евето вкара три гола, като третия бе златен, тъй като падна във второто продължение на мача. В първият мач на Рейсър от Северозападния университет на Охайо срещу Мариан тя се разписа за 2:0, срещу Белвю Попадинова вкара гол и направи асистенция за крайното 5:0.

Преди почивката българката асистира на Камила Андерсън, а през втората част бе точна за 2:0. Третото си попадения Попадинова вкара при успехът над Уесмънт във второто продължение на мача, като редовното време завърши при 1:1. В Санта Барбара в Калифорния Рейсър спечели трудна победа, за да се изкачи на върха в класирането на тази конференция.

Трите попадения в рамките на една седмица осигуриха на Евето наградата нападател на седмицата. Сезонът едва сега започва, но отборът на университета в Охайо ще се стреми да постигне максимума в дивизията и да защити титлата от миналия шампионат.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене