Министър Николай Нанков прави първа копка за строителството на лот 3.1 на „Струма“

Министър Николай Нанков ще участва в символична първа копка за строителството на лот 3.1 от автомагистрала „Струма“. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на регионалното развитие и благоустройството. Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски ще направят официалната първа копка за изграждането на магистрала „Струма“ между Благоевград и Крупник.

Участъкът, с дължина 12.6 км, е част от лот 3.1 на магистралата. Символичната първа копка на обекта ще бъде направена днес, от 15.00 часа, при кръговото кръстовище при Зелендолско шосе, в посока Кулата, в близост до Благоевград.

Топ Преса посети мястото на което в момента се изгражда сцена. Камионите на най-мощната строителна фирма „Агромах“ са паркирани в права линия като по конец в очакване на министрите.

Преди това, от 13.00 часа, министър Николай Нанков ще вземе участие във форума „Да! На българската икономика“, който ще се проведе в сградата на Община Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене