Бивш юноша на „Пирин“ с тежка загуба в Беларус

Вратарят от Кресна Иван Караджов се наведе четири пъти при домакинското поражение на своя „Шахтьор“ в Солигорск с 0:4 от гранда „БАТЕ Борисов“ в беларуския елит

До катастрофата се стигна след попадения на Риос /20/, Родион /33, 62/ и Гордейчук /86/, които не бяха никак милостиви и разкатаха защитата пред българина. Седмица по-рано Караджов пусна първите две попадения във вратата си за 2:2 с „Динамо“/Брест/, откакто заслужи титулярното място на пост номер 1 след треньорската рокада в средата на месец юли.

В началото на мандата на новия полски наставник Марек Зуба кресненецът записа четири поредни сухи мрежи и определено заслужи мястото си сред титулярите на отбора. Поражението от БАТЕ бе едва второ за Караджата и компания в изминалите 20 кръга, но ги свали от лидерската позиция, където вече е „Динамо“ /Минск/ с 46 т. Тимът на българина, където до скоро се подвизаваше и българския Роналдо – Даниел Златков, е втори с 44 т., а трактористите трети с 42 т. Най-близкият преследвач на челната тройка изостава на 9 т.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене