Владимир Димитров след детронирането на лидера във Втора лига: Грозно е така да ни режат, нито съм псувал, нито съм обиждал

Новакът „Струмска слава“ се отлепи от дъното на Втора лига с успеха 2:1 срещу „Локомотив“(София)

Той доведе до детронирането на лидера от върха. Успяхът обаче въобще не омилостиви треньора на радомирци Владимир Димитров, който отправи остри думи по адрес на съдийството, след като бе изгонен от рефера Рюстем Карагерен още преди почивката, пише struma.bg. Същото се случи в 86-та мин. и на автора на решителния гол Денис Мицаков.
„Грозно е така да ни режат. Тези хора (б.а. арбитрите) вече прекаляват. Вече не подбират навън или на наш терен. Ще настоявам пред клубното ръководство да внесем официална жалба в БФС, това не бива да продължава – гневеше се наставникът, след което посочи опорните точки на недоволството. – В 35-та мин. Аспарухов влезе в наказателното им поле сам срещу вратаря. Бившият ни играч Евгени Зюмбулев го хвана отзад и го събори. Класическа дузпа с червен картон. Съдията вика играй. След това идва при мен и ме гони. След мача си говорим, питам го защо, нито съм го псувал, нито съм обиждал. Той ми отговаря, че е така, но системно съм реагирал срещу решенията му. В случая с Мицаков наистина имаше опасно влизане, но не докосна противниковия футболист, а секунди по-рано не отсъдиха очеваден фаул срещу него и момчето се афектира“, коментира Димитров.
Макар и само на две тренировки, силен дебют записа преотстъпеният от „Левски“ Георги Янев. Добре се справиха и преквалифицираният за първи път в централен защитник Георги Иванов. Както и новият капитан Тодор Зюмбулев, сложил лентата вместо тежко контузения Николай Николов. Аванс на домакините даде Ивайло Стоянов в 32-та мин. от дузпа. Развръзката дойде с две бързи попадения между 78-та и 81-та мин. Равенството възстанови Илиян Стефанов, но скоро след това лятното попълнение Мицаков остави 3-те точки в Радомир.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене