Растението, наречено „подарък от Бог“, може да излекува повече от 100 проблема

Наскоро една по-стара дама каза, че трябва да похвали растението „подарък от Бога“. Тя имаше киста в гърдите й и трябваше да опита природно лечение. Билката на име чая(лат. Cnidoscolus aconitifolius) отстранява кистата след 3 месеца и тя вижда резултати 3 дни след този метод. И това е интересно: Доц. д-р Яна Симова: Болестите на сърцето са свързани с нивото на пикочната киселина Чая, или дървесният спанак расте бързо, многогодишен храст от Мексико.

Не са били известни доскоро, но невероятно здравословни ползи са: – Регулиране на пикочната киселина – Регулиране на холестерола – Повишаване нива на калций – По-добро зрение и мозъчна работа – Без анемия – Без остеопороза – Регулиране на кръвната захар – Няма инфекции, възпалено гърло, главоболие, хемороиди – Почиства черен дроб – Балансира метаболизма Това са само някои предимства. Това растение може да излекува всичко и също да се яде в супа, чай никога сурово.

Рецепта за чай Божия дар Имате нужда от: – 6 чая листа – 2 чаши вода Метод: Оставете водата да заври и прибавете листата, варете в продължение на 10 минути, разтопете и оставете да се охлади. Насладете се на тази чаша чай и пийте по 3 чаши дневно.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене