ЦСКА 1948 продължава да взема нови попълнения от Югозапада

Поредният футболисст, който се присъедини към армейците е бившият младежки национал на България Христо Бахтарлиев

Роденият в Петрич състезател е рожба на ДЮШ на „Беласица“ при сегашния наставник на тима Иван Златински. След това футболистът преминава в школата на ЦСКА, където негови наставници са Стоян Йорданов, Георги Велинов и Стефан Трифонов.

На 17-годишна възраст Стойчо Младенов го включва в мъжкия отбор и през 2002/2003 и 2004/2005 е шампион в „армейския“ тим при сърбина Миодраг Йешич. Неприятна контузия обаче го вади от строя за една година и следва разтрогване на договора му с ЦСКА.

По-късно се завръща отново в „Беласица“, а така също се подвизава в „Пирин“(Благоевград), „Калиакра“(Каварна), „Вихрен“(Сандански), „Малеш“(Микрево). Игра и за няколко нискоразредни отбора в Гърция като за последно бе в „Мегас Александрос“(Карпери).

Христо Бахтарлиев е поканен от треньорския щаб на „ЦСКА-1948“, и той приема със задоволство офертата за една година. „Слабост са ми  състезателите от югозапада, защото зная, че са мъжки момчета, и се раздават докрай на терена. Надявам се, Христо Бахтарлиев да се пребори с конкуренцията с останалите двама негови колеги Стоян Маринов и Ивайло Сайков, ако иска да заеме титулярно място”, коментира Йордан Юруков от треньорския щаб на „ЦСКА-1948“, който пък е от Разлог и отлично познава манталитета на футболистите от този регион.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене