Фотоконкурс за юбилей на музей

„С Разлог в сърцето“ е темата на патриотичния фотоконкурс, в който могат да се включат както професионалисти, така и любители фотографи. Снимките трябва да са авторски и да съдържат стари сгради, паметници на културата и исторически места в община Разлог.

Надпреварата е по повод 60-годишния юбилей на Исторически музей-Разлог. Всеки участник има право на участие само с една снимка, като тя трябва да бъде придружена с кратко описание на кирилица. Срокът за предаване на снимките по зададената тема е 4 септември 2017 г.

Желаещите да участват в конкурса могат да изпратят своите фотографии на email адрес: im_razlog@abv.bg, на Facebook страницата на музея: Исторически музей – Разлог или на електронен носител на място. Снимките ще бъдат публикувани във Facebook страницата на музея и въз основа на открито гласуване с харесвания ще бъдат избрани победителите, а на 15 септември /петък/ първите трима ще бъдат наградени в сградата на културната институция.

Извън конкурса могат да бъдат изпращани и стари снимки – дарение от семейния албум – на обекти, места, хора и събития, които са исторически важни за района. Фотосите трябва да бъдат във формат jpg/jpeg и с минимална резолюция 3000×4500 pix на 100 dpi.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене