Eдин ранен ангел ни напусна! Отиде си 31-годишната Гери от Благоевград! Болестта ѝ я сломи!

Стотици отвориха сърцата си за нея и се включиха в кампанията за лечението ѝ, но за съжаление тя не дочака лек….

31-годишната Гергана, за която цяла България и Пиринско събираше пари за спешното и лечение издъхна. Младата жена не успя да победи тежкото заболяване, което за кратко отне живота ѝ. Гери трябваше да се лекува в чужбина, но не доживя…. Имаше надежда в Турция, за където се събираха и пари в кампанията, но уви, Гери не дочака лечението си.
Нейната история разтърси стотици хора и отвори сърцата им. Тя се поболя след жестоки съдбовни удари. Гери упорито се бори за живота си с диагнозата амиотрофична латерална склероза. Тежко заболяване, което парализира мускулите и води до тяхната атрофия, а мозъкът изгубва напълно способността си да ги контролира.
Смъртта на Гери застигна фамилията и три години, след като през лятото на 2104 година малката и сестричка Ива на 25 години издъхна от аневризма, за броени дни. Без всякакво предупреждение. Тогава Гери и родителите и бяха категорични – Лекарите не дадоха шанс на сестра й да живее. Те правиха протести пред благоевградската болница с искане на разследване на внезапната смърт на сестра й. Но нищо. Месеци по- късно нов шок разтърси за втори път Гергана и семейство. Почина баща й.
От стреса по загубената рожба, бащата отключи същото като на Гергана заболяване. Тази година коварната болест се стовари и на Гери, която е майка на две деца. Майка и съпругът и се грижат двете ангелчета на Гери на 5 и 1, 5 години, Почивай в мир Гери………

П. Петрова/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене