ЮЗДП-Благоевград продължава с ротациите във висшия управленски ешалон! Директорът на ДГС Елешница Ив. Девезиев сменен, оглави горското в Якоруда

Дългогодишният директор на ДГС Елешница Иван Девезиев оглави горско стопанство в Якоруда. Смяната е факт от днес и се наложи след като досегашният шеф на горското стопанство в Якоруда В. Стамберов бе „командирован“ начело на ДГС Дупница.

Припомняме, че преди няколко дни директорът на ДГС „Дупница“ Ив. Пантелеев пък бе изпратен да ръководи горското стопанство в Кресна. С разместванията по висшите етажи на властта в горския сектор ЮЗДП показа, че започва нова кадрова политика с цел заздравяване на „дисциплината“, респектиране на състава и избягване на корупционни практики в горския сектор.

Всички преместени горски директори са сменени доброволно, по взаимно съгласие и със заповеди на директора на ЮЗДП Д. Дамянов. ЮЗДП продължава с анализите на работата в отделните горски стопанства на областта. За по – малко от месец бяха сменени няколко директора на стопанства и според наши източници престоят още смени.

П. Попов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене