25 футболисти бяха картотекирани в „Германея“(Сапарева баня) за новото първенство

Техните имена бяха обявени след последната проверка за летния сезон срещу „Сокол“(Марково)

съвсем естествено първият нов е завърналият се в отбора старши треньор Борис Кръстев, който избра сред подопечните му да има отново чуждестранно присъствие. Сред новите играчи са дошлият от „Септември“(Симитли) вратар Васил Христов, Антон Славчев от „Миньор” (Перник), Николай Маринов и Даниел Димитров, дошли от „Марек”, мексиканецът Едуардо Купър, Алекс Манолов, присъединил се към отбора от изпадналия „Чепинец”, юношата на столичния „Левски“ Калоян Йосифов. сред новите имена е и Владислав Иванов, идващ от „Спартак” (Варна) и Мирослав Перов от „Миньор” (Перник).

За момента проблем пред това да заиграе поне тази събота в първия двубой на тима при гостуването на „Септември“(Симитли) има Палермо Дуарде. Причина за това е, че налице не е жълтата му карта, което пречи да се оформят необходимите документи за картотекиране пред ЗС на БФС.

Наставникът на „Германея” (Сапарева баня) Борис Кръстев сподели, че е поласкан от поканата от страна на неговия колега Милен Радуканов – наставник на „Пирин” (Благоевград), двата отбора да се срещнат в контролен мач във вторник, 8 август, от 18.30 часа на терена в Рилци.

„Определям тази проверка като много полезна за двете страни. През първата част на срещата ще пусна в игра футболистите, на които смятам да гласувам доверие в съботния мач от първия кръг на първенството в Симитли срещу местния „Септември”. През второто полувреме ще дам шанс на всички останали футболисти”, сподели Борис Кръстев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене