„Германея“ с хикс в последната си контрола за лятната подготовка

Последният си контролен мач мъжкият отбор на „Германея“(Сапарева баня) представиха тима си за новия сезон с контрола срещу „Сокол“ – Марково 

Това се случи пред очите на кмета община Сапарева баня Калин Гелев, зам. кметът Славчо Коларски, който е пряк отговорник за футбола, спортни деятели и любители на футбола. В ролята на съгледвач пък на трибуните на стадиона в курортното градче бе и наставникът на „Септември“(Симитли) Спас Стоименов, който най-внимателно следеше действията на футболистите на домакините като част от подготовката си за първия кръг на Трета Югозападна лига, в който на градския стадион в Симитли „Германея“ ще гостува.

Срещата започна с натиск на отбора на домакините, но Стойчо Недков и Даниел Димитров пропуснаха от добри позиции в полза на „Германея“. На два пъти след допуснати елементарни грешки от страна на халфовата линия и защитата гостите бяха близо до отбелязване на гол.

След почивката териториалният превес от страна на домакините бе очевиден. Георги Славков, Даниел Димитров, Петър Янкулски бяха в основата на всичко по-интересно на терена. Отново обаче неточният завършващ удар бе причина да се запази нулевото равенство. Веднъж и дясната странична греда помогна на гостуващия тим след удар на Георги Славков.

„Нереален бе резултатът в този контролен мач, имайки предвид показаната игра на терена. Но все пак контролните срещи са за това – да могат треньорите да виждат грешките на възпитаниците си, и да ги отстраняват по най-бърз начин, за да не се повтарят по време на официалните срещи за първенството”, споделиха от треньорския щаб на „Германея“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене