Съсобственичката на сватбена агенция „Диаманти“ Соня Атанасова ще украсява Благоевград

Собственичката на сватбена агенция „Диаманти“ в Благоевград ще отговаря за украсата на града по време на Коледно новогодишните празници

Собственичката на елитна сватбена агенция в Благоевград, Соня Атанасова ще украсява областния център по време на Коледно – новогодишните празници. Това става факт, след като фирмата и „Брилянт дизайн 1“ ЕООД спечели обществена поръчка на общината в града срещу сумата от 68 830 лв. без ДДС.

 По този начин Соня Атанасова се ангажира за доставка, поставяне, а после и сваляне на нова празнична украса за коледните празници. Срокът за изпълнение на поръчката, посочен от С. Атанасова, е 1 ден.

Както стана ясно, три фирми са участваха в конкурса за украсяване на Благоевград по време на Коледните и новогодишни празници.. Конкурентите „Призма лайтинг“ ООД със седалище във Варна и собственици Неделчо Димитров, Едриан Едрев и Стефан Шулц са обявили, че ще свършат работата за 5 дни, а „Ел и Клима Корект“ ООД с регистрация в Сливен и собственици баща и син Тодор и Иван Червенкондеви – за 10 дни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене