Запомнящ се 50-г. юбилей направи спортният деятел от Хаджидимово Ил. Синадинов

Един от най-големите спортни деятели в Хаджидимово от по-новото поколение Илиян Синадинов отпразнува със стилно парти своя половинвековен юбилей. Той избра за арена на събитието родния си град и на свой терен посрещна над 50 гости от различни краища на България.

Синът му Митко заедно с майка си Елена дадоха всичко от себе си за перфектната организация на събитието. Музиката и доброто настроение бяха отговорност на известния в Благоевград Димитър Тонев-Адамо, вуйчо на съпругата на рожденика. Сред гостите имаше и други музиканти, като неврокопчанина Росен Папарков, който дойде със съпругата си Росица, първа братовчедка на Илиян Синадинов.

Поканата на юбиляря уважиха шефът на ЗС на БФС Валентин Чакъров и шефът на ОС на БФС Александър Кабзималски, които, независимо от натоварения си график, намериха време да дойдат в Хаджидимово. На линия бе и бившият треньор на „Места“ Лъчезар Дафков.

Много ентусиазъм хвърлиха в купона и местните спортни дейци, като председателя на ФК „Места“ Атанас Воденичаров, треньора в ДЮШ Ангел Кирчев и Димитър Парасков, треньор на местния тим и кум на рожденика, които бяха съпровождани от своите половинки.

Майката на виновника за повода – Катерина, и брат му Николай бяха на особена почит на празненството.

Кметът на Хаджидимово Людмил Терзиев поради ангажиментите си не присъства на рождения ден, но пък се погрижи навреме и в точния момент да пристигне подаръкът за Илиян Синадинов.

Вечерта бе специална и за сина на Илиян Синадинов – Димитър, той заедно с баща си отпразнува и своя рожден ден, който бе няколко дни по-рано. Двамата изненадаха всички, като се появиха облечени с фланелки с номера 6 и 50, колкото са годините им. В този си вид те поднесоха празничната торта. След като двамата духнаха свещичките, купонът продължи до ранни зори.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене