Утре „Пирин“(Гоце Делчев) играе контрола с „Вихрен“

Мачът е предвиден да започне от 18.00 във вторник на стадиона в Сандански

Срещата бе договорена в края на миналата седмица и най-вероятно ще бъде предпоследна за възпитаниците на Йордан Боздански. За някои от тях тя ще бъде своеобразно завръщане в курортния град. Става дума за Захари Димитров и Илия Длагонски, които до скоро обличаха екипа на местния клуб, но преди три седмици прекратиха взаимоотношенията си с отбора и не пожелаха да продължат да се състезават за него.

За неврокопчани това ще бъде възможност да спечелят първи двубой през лятната подготовка, след като до момента не са го правили. В последния си приятелски двубой, игран тази събота в Гоце Делчев те отстъпиха с 0:2 на „Септември“(Симитли). От своя страна по същото време, но в Сандански „Вихрен“ сътвори зрелищно 3:3 с „Германея“.

Все още не е ясно дали в този мач ще може да вземе пристигналият преди седмица в „Пирин“ бразилец Родриго, който бе доведен от Ели Маркес в отбора. Евентуалното ново попълнение на водения от Йордан Боздански бе оставен да почива в контролата през уикенда заради контузия в бедрото, получена по време на тренировка. Това дали ще играе, ще зависи и от лекарското мнение.

За сметка на него вече на линия е Мариян Ловков, който отсъстваше известно време от тренировките на своя отбор, но вече е във форма, а това се видя в приятелската среща със „Септември“(Симитли) тази събота. Така отпаднаха всякакви спекулации относно неговото бъдеще в „Пирин“ и той ще бъде готов за старта на първенството на 12. август.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене