ЗЛОВЕЩО! Бабата на овъгления Иван в шок, побягна боса след страшната вест, днес почернената майка го изпраща в последния му път

27-годишният Иван Тодоров, който загина в адски мъки при нелеп инцидент, е бил на гости при баба си в петричкото село Старчево. Загиналият Иван живеел в столицата, далеч от семейството си, което е разделено. Майка му е заминала на гурбет в Гърция, след като се разделили официално с баща му.

Иван отседнал преди дни при баба си и все й казвал, че има мечти да стане богат човек.

До 11 часа на обяд вчера възрастната жена все още не знаеше, че внука й вече го няма.

Както struma.bg писа, вчера около 10 часа лек автомобил марка „Фолксваген Голф 3“, се е преобърна няколко пъти вследствие на взривната вълна от възпламенила се газова бутилка. От експлозията колата била изхвърлена в близка нива до пътя, а шофьорът, 27-годишният Иван Тодоров, изхвърчал от купето овъглен. Предполага се, че е имало теч на газ, шофьорът запалил цигара и последвала мощна експлозия.

„Гледката бе страшна! Нищо не бе останало от него. Намерихме останки, които бяха на метри от колата!”, коментира, видимо разстроен от трагедията с младежа, минути след инцидента шефът на пожарникарите в Петрич гл. инспектор Стоян Тилев.

Вчера цялото село Старчево се стече на мястото на инцидента. Едни казваха, че това е колата на Иван, но е възможно в нея да е пътувал и друг човек от селото. Заради съмненията, че титулярят може да е предоставил личния си „Голф” на приятел от селото по необходимост, за да свърши спешна работа до Петрич, се забави и разпознаването на трупа. Едва в 11.07 часа бе установена самоличността му.

Баба му, която го е отгледала, от преживения стрес припаднала в ръцете на нейни близки. Научавайки скръбната вест, тя побягнала по пътя боса. Настигнали я нейните съседи, за да я успокоят. Утре се очаква да пристигне за погребението и майка му от Гърция.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене