Ново напрежение в ГЕРБ – Гърмен! Войната продължава! Време е за промяна…

Политическият проблем, за който toppresa.com  от година пише, започва да се задълбочава. От сигурни източници в средите на партията на Бойко Борисов в община Гърмен ,разбираме, че тези дни бил готвен преврат срещу изключително славият партиен лидер Верхад Ислямов, който целял да го свали от поста и на негово място да бъде издигнат още по-славия и политически некадърен, кмет на село Хвостяне, Сейхан Ахмедов.

Водач на превратът бил влиятелен политик, спряган за висок пост извън България, чието име обаче не се споменава. Източниците ни са категорични, че последните няколко дни  влиятелният политик и кметът на Хвостяне обикаляли структурите на партията в общ. Гърмен и агитирали партийни фактори и местни организации за предизвикването на недоволство срещу Ислямов и неговото сваляне като партиен лидер.

Идеята е проста – предизвикване на извънредна конференция, на която всички представители на структури по места да заявят, че не искат Ислямов за свой лидер, пишат му „Слаб 2“ като политик и почти единодушно да издигнат кандидатурата на Сейхан Ахмедов.

Първият, който развял байрякът на промяната бил кметът на Марчево, който според местните бил толкова гербаджия, колкото ходжата е католик. Последният момент обаче, и той дал рязко назад и подвел превратаджийте. Така направили и останалите по места.

toppresa.com е категорична – промяната в ГЕРБ – Гърмен е нужна, потребна и перспективна, но тя не трябва да идва на крилете на интригата, личните интереси на хвостянския кмет и спечелил доверието политик, вживяващ се на някакъв партиен сив кардинал. Чакаме ясни и категорични действия и подобаващи отговори…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене