БЕЗПОЩАДНО! Обръщение на медийната група „Топ Преса“ до сегашния кмет на Мосомище…

Уважаеми! Взехме решение да се обърнем към Вас, господин кмете, заради очевадното Ви тенденциозно поведение срещу нашата медия. В началото си мислехме, че всичко е една проста случайност, но, уви, за пореден път в живота се доказва, че случайни неща няма.

Всичко започна от това, че публикуваме известни критики към Вас господин кмете, публикуваме снимки на недоволни Ваши избиратели относно определен проблем в селото… Нещата в тенденциозното отношение към нас като медия обаче се задълбочиха, когато не спряхте да плюете медийната ни група след статиите за спрялата вода на „Топлицата“. Паднахте ниско, като обикаляте селото и Вие, и ваши глашатаи обясняват, че вестник „Градът“ и медийна група „Топ Преса“ като цяло са писали, че „кметът е спрял водата“.

Това не отговоря на истината, господин кмете. Тук е мястото да споменем едно наше мнение, свързано с вас – определено смятаме, че Вие сте по-добрият кмет от Вашия предшественик, въпреки забележките, които има. Безгрешни хора няма. Но да плюете и да се подигравате с една медия, за това че е „писала“ нещо, което не е писала е – меко казано – селска простотия. Решението е едно: да се научите да четете внимателно, да активирате мисловния процес в главата си и да разберете това, което четете. Инак ставате смешен.

Поведението ви прилича точно на „гузен негонен…“ и странно защо си леете омразата към нас. Как го правите? Самият факт, че подбирате медиите, пред които да говорите. Опитвате се да ни цензурирате като най-голяма медийна група в района и най-лошото – подигравате се със стотиците наши читатели и зрители от село Мусомища в страната и чужбина… Пишем това с цел да ви вразумим – вземете се в ръце. Кметското място е отговорност и уважение към обществото, никой не е длъжен да Ви носи на ръце.

Вслушвайте се в градивната критика, в гласа на хората и решавайте проблемите им… Не изопачавайте общественото мнение, не вкарвате думи в усти, които не са ги изрекли. Това е падение. Всички медии в региона трябва да бъдат уважавани еднакво и не да се работи с тях с оценка на угодност и симпатичност. Имате достатъчно време да натрупате опит в обществената работа, господин кмете. Това определено ще Ви помогне да постигнете поредния си успех – втори мандат…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене