Благоевградчанин загази здраво в Гърция! Арестуваха Коце Пиринлията за трафик на араби! Грозят го по 15 години затвор за всеки човек от групата

Пиринлията бе арестуван преди месеци и за палеж на автомобил в центъра на Сандански

Гърците арестуваха преди седмица криминалнопроявения, 50-годишен, Костадин П., с прякор Пиринлията от благоевградския квартал „Еленово“, научи struma.com. „Прякорът му идва от това, че Костадин е роден в санданското село Пирин. Миналата седмица на влизане през зелена граница с група араби Костадин е бил задържан и вкаран в гръцки затвор, за да изчака делото.

Според запознати за трафик на хора гърците са безпощадни и присъдите им са изключително тежки, твърди се, че дават по 15 години затвор за всеки човек от трафикираната група. Ако е така Костадин Пиринлията е загазил здраво, тъй като групата е била от над 10 човека, казаха запознати за struma.com. Пиринлията е добре познат на полицаите от Благоевград и Сандански.

Преди време той бе уличен в палеж на автомобил в центъра на Сандански, тогава охранителни камери бяха заснели действията му и той престоя с месеци в следствения арест. След като го пуснали отново се прояви. Гравитира около емблематични имена на ъндърграунда в Сандански и Благоевград и се предполага, че е изпълнил поръчката за. трафик на някой от босовете в Сандански. По 2000 Евро на човек вземат трафикантите за подобна услуга.

П. Петрова/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене